Wandelt u mee?

Pelgrimage wandeling 23 maart

Wandelt u mee?   23 maart
Wandelen en pelgrimeren is een eeuwenoud gebruik. Bekende pelgrimsplaatsen zijn Santiago de Compostella, of Lourdes, maar wie zegt dat pelgrimeren niet dichter bij huis zou kunnen?

Voorafgaand aan de Stille of Goede Week wordt er zaterdag 23 maart een wandeltocht georganiseerd van Woerden via Kockengen naar Breukelen. Er is ook de mogelijkheid om in Kockengen te stoppen na 12 km. De volledige tocht is een kleine 20 km lang!

De pelgrim gaat op weg naar een duidelijk doel, een bestemming in de wereld, en misschien ook wel in zichzelf of bij God. Onze gedachten worden gekleurd door de Stille Week voor Pasen die na deze zaterdag begint. Naast gezelligheid is er ruimte voor het overdenken van de vragen die je meeneemt op je weg.

Om 9:15 is de dagopening in de Petruskerk in Woerden. Rond 13:00 komen we aan in Kockengen, waar we in de Gereformeerde Kerk onze lunch kunnen nuttigen (Let op: Deze brengt u zelf mee!). Rond 13:45 begint de tweede etappe naar Breukelen waar we rond 15:30 de dag met elkaar afsluiten in de Pieterskerk.

Het uitgebreide programma leest u in de bijlage.

Iedereen is van harte welkom! Meldt u zich wel even aan?
Via onderstaande contactgegevens kunt u nadere informatie opvragen.

Aanmelden vóór 15 maart:
[email protected]
of via 0346-241144