Beroepingswerk

Na het vertrek van Ds K. Hage naar de dorpskerk in ‘s-Gravenzande mag de Protestantse wijkgemeente Pieterskerk op zoek naar een nieuwe herder en leraar. In de afgelopen periode heeft de kerkenraad en gemeente zich gebogen over een nieuwe beleidsplan en daarbij behorende profielschets. Beiden documenten zijn vastgesteld. De Classis Utrecht heeft toestemming verleend voor het mogen beroepen van een predikant voor 0,65 FTE. De Beroepingscommissie is inmiddels aan de slag met het verzamelen van namen, het horen van predikanten en kennis maken. Meer informatie bij de scriba of Jeroen van Scherpenzeel. Mocht u namen weten van predikanten of zelf belangstelling hebben. Schroom niet de voorzitter, Jeroen van Scherpenzeel, van de commissie een bericht te sturen.

De plaatselijke regeling is ook via de website terug te vinden.