Welkom

bij de Protestantse wijkgemeente Pieterskerk (Breukelen). Wij zijn verbonden aan de PKN gemeente van Breukelen en we voelen ons verbonden met de modaliteit Confessioneel/Gereformeerde Bond. Lees verder

Privacy statement
Download ons Privacy Statement van de Protestantse Gemeente Breukelen.

04-10-2018
Download het laatste Kerknieuws (pdf). Dit nummer blijft 3 maanden beschikbaar.
18-07-2018
Koos van Noppen komt naar Breukelen voor een avond over de milieuproblematiek. Onder het motto ‘Gaan we groen doen?’ vestigt hij de aandacht op concrete stappen die nodig zijn voor het behoud van de schepping. Van Noppen schreef begin dit jaar een pamflet waarin hij nog altijd te veel onverschilligheid signaleert onder mensen. Hij vermoedt een zekere kortsluiting tussen hun opvattingen en gedrag. Ook binnen de kerk dient deze problematiek hoog in het vaandel te staan, wat verwacht u van de kerk of wat wilt u bijdragen of waarom juist niet. Allemaal vragen die gesteld kunnen worden. Niet alleen luisteren, maar juist meedoen!