Breukelen Zingt

Tweemaal per jaar (rond Pasen en Kerst) organiseert de wijkgemeente Pieterskerk samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk (het Witte Kerkje) Breukelen Zingt. Dit zijn bijeenkomsten met samenzang, koorzang begeleid door verschillende muziekinstrumenten en een kort meditatief moment. Deze uitvoeringen trekken altijd een volle kerk. Voor deze avonden wordt altijd een zangkoor uit de omgeving uitgenodigd.

Op dinsdag 8 december a.s. is de volgende Breukelen Zingt en deze avond staat in het teken van 'Advent en Kerst'. Medewerking wordt verleend door het Christelijk Regiokoor 'Adonai' uit Waddinxveen onder leiding van Peter Burger. Organist is Bert Elbertsen uit Ede.

Vanwege het coronavirus kon de Breukelen Zingt avond rondom Pasen niet doorgaan. De commissie is blij dat het koor bereid is om nu de volgende avond te verzorgen. U bent allen van harte welkom!

Contactpersoon: Pieter Wijnen, tel. 0346-261837