Breukelen Zingt

Tweemaal per jaar (Pasen en Kerst) organiseert de wijkgemeente Pieterskerk samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk (het Witte Kerkje) Breukelen Zingt. Dit zijn bijeenkomsten met samenzang, koorzang begeleid door verschillende muziekinstrumenten en een kort meditatief moment. Deze uitvoeringen trekken altijd een volle kerk. Voor deze avonden wordt altijd een zangkoor uit de omgeving uitgenodigd.

De eerstvolgende Breukelen Zingt vindt plaats op dinsdag 11 december 2018 en staat in het teken van 'Advent en Kerst'. Medewerking zal worden verleend door het Chr. Mannenkoor 'Immanuël' uit Wilnis-Mijdrecht o.l.v. dirigent Jan Verhoef. De begeleiding is in handen van organist/pianist Theo Griekspoor.

Contactpersoon: Pieter Wijnen, tel. 0346-261837